FOTOGRAFIE


Ontdek beelden die alle zintuigen in vervoering brengen. Groter en impactvoller dan u durft te dromen. Pakkende packshots. Fotorealistische beelden van ‘consumer products’. Of fotoshoots van auto’s en graafmachines. Wij zijn er klaar voor.
In onze eigen 500m² grote drive-in studio, op locatie of in 3D computer graphics.
Allemaal beelden die uw klanten moeten verleiden. Visuals die volledig juist moeten zitten, tot in de scherpste details. Juist belicht en kleuraccuraat. Zodat uw product of ‘brand’ onweerstaanbaar wordt. Evengoed op billboards als op ultra high definition schermen. In één woord, perfectie … want onze digitale workflow laat geen ruimte voor fouten.

FILM/ VIDEO


Liever bewegend dynamisch beeld?
Wij zorgen met bedrijfsfilms, ‘branded content’ en online video’s voor de juiste vonk bij uw klanten.
Dat doen we van scenario tot afgewerkt product, in 4k ultra HD-kwaliteit.
Uiteraard inclusief postproductie en 3D animatie.

3D CGI


(Computer Generated Imagery)
Uw product is niet beschikbaar of moeilijk te vervoeren? Of de timing is te krap? Of het bestaat alleen nog maar op papier?  Geen nood!  De beschikbare CAD-data of een gedetailleerd plan kunnen wij perfect vertalen naar een hyperrealistisch beeld.
Dat doen we met de meest geavanceerde 3D CGI-software, die CAD-creaties verbetert tot op het punt dat ze niet te onderscheiden zijn van het echte werk.
Sterker nog, als wij ons werk goed doen, zal niemand ooit weten wat we gedaan hebben. Dankzij onze fotografische kennis van belichting en compositie, leveren we keer op keer werk af met de ‘WOW’-factor! Ook als het om het budget gaat, want dat ligt doorgaans een pak lager dan bij traditionele fotografie.

DRIVE-IN STUDIO


Onze drive-in studio met infinity rondwand – 14 x 14 meter setgrootte en een vrije hoogte van 7 meter – is één van de grootste in België.
Bovendien met een drive-in toegang van 5 meter breedte, én met de mogelijkheid om de camera tot op 50 meter van het onderwerp te plaatsen. Een absolute luxe voor studiofotografie!
In totaal gaat het om een studioplatform van liefst 410 m², plús, een extra studio van 120 m² voor kleinere productopnames.
Ruimte genoeg dus om meerdere sets tegelijk op te bouwen, én sneller en efficiënter te werken.

STUDIOHUUR


De studio wordt per dag verhuurd
Onze drive-in studio kan door fotografen of film teams gehuurd worden per dag.
De kost hiervoor is 835€.
Inclusief verlichting: 12xARRI 2K fresnell, statieven, reflectiepanelen, flags..
Koffie inbegrepen.
Op eenvoudige aanvraag kan ontbijt, lunch en snacks worden verzorgd.
Zo kan een zware werkdag toch een beetje aangenaam worden.
Lees meer

BEELDDATABANK


Op elk moment, vanaf elke locatie, hebt u als klant volledig en gratis toegang tot onze beelddatabank, via een beveiligde login en wachtwoord.
Langs deze online weg kunt u enerzijds de beelden goedkeuren en van commentaar voorzien. Anderzijds kunt u beeldbestanden, CGI-creaties en videobestanden downloaden, indexeren en gebruiken voor workflow-behoeften.
Een droom voor elke internationale marketeer, die zijn beeldmateriaal zonder omwegen kan distribueren naar reclamebureaus en andere marketingafdelingen van het bedrijf.

R&D


Wij hebben altijd R&D-middelen opzijgezet om ervoor te zorgen dat we bij de internationale koplopers van de sector behoren.
Zo hebben we onder meer verschillende IWT-projecten succesvol afgerond, in samenwerking met binnen- en buitenlandse universiteiten. Puur uit passie voor vooruitgang en nieuwe technologieën.
 Innovatie gaat natuurlijk veel verder dan enkel de investering in hoogtechnologische hard- en software. Het gaat over mensen die de beste oplossingen aanreiken. En evengoed draait het om processen die helpen om te focussen op efficiëntie en kostenbesparing.

ISO PROOFS


Een ISO-gecertificeerde drukproef is de beste garantie voor de continuïteit in color management, eens u aan het drukwerk begint. Logisch dus, wat we voor alle beelden die we afwerken een drukproef leveren volgens de ISO12647-7 norm.
‘What you see, is what you get’ is daarmee een voldongen feit. Bovendien is de ‘proofing’ ook bijzonder handig voor uw verdere afspraken met ontwerpers, prepress specialisten en drukkers.

PRODUCTIEMANAGEMENT


Ook productiemanagement nemen we van A tot Z voor onze rekening. Van locatie scouting en modelcasting tot set design, logistiek én al het papierwerk rond toelatingen. Uw voordeel? 100% gemoedsrust én een prettige kijk op onze productie.

FILM: Montage & Grading


Net zoals we in de fotografie tot in de puntjes retouches uitvoeren, zo werken we film af met perfect geluid en kleurgecorrigeerde beelden.
Neutraal of met de gewenste filmische sfeer.

ProductVisuals

Kontichsesteenweg 50

2630 Aarstelaar

Belgie

+32 (0)3 870 40 40

info@productvisuals.be